• +6037967 5200
  • engine@um.edu.my

Jemputan Ke Bicara Ilmu Bertajuk "Kesihatan Mental Dalam Pekerjaan" Anjuran Fakulti Kejuruteraan

Salam Sejahtera & اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Warga Fakulti Kejuruteraan yang Dihormati,

Y.Bhg. Dato'/Datin/Tuan/Puan,

Dengan segala hormat perkara di atas adalah dirujuk.

Dimaklumkan bahawa Fakulti Kejuruteraan akan menganjurkan Bicara Ilmu bertajuk "Kesihatan Mental Dalam Pekerjaan" pada ketetapan berikut:

Tarikh            : 07 November 2019 (Khamis)

Masa              : 10.00 pagi – 12.00 tengahari

Tempat          : DK 4, Aras 2, Menara Kejuruteraan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Malaya

Penceramah  : Noor Aishah Rosli

Pensyarah Kanan

Jabatan Psikologi Pendidikan & Kaunseling

Fakulti Pendidikan

Universiti Malaya

Bagi pihak Fakulti Kejuruteraan dengan sukacita menjemput seluruh warga Fakulti Kejuruteraan untuk bersama-sama menghadiri bicara ilmu tersebut. Aturcara program adalah seperti di bawah untuk makluman dan rujukan Y.Bhg. Datuk/Dato'/Datin/Prof/Prof. Madya/Ir/Dr/Tuan/Puan/Cik.

Aturcara Program

10.00 pagi

Ketibaan tetamu

10.10 pagi

Ucapan aluan

10.15 pagi

Bicara Ilmu bermula

12.00 tengahari

Tamat

Mohon kerjasama Y.Bhg. Dato'/Datin/Tuan/Puan mengesahkan kehadiran mengunakan link https://forms.gle/p5gDNAJBCnkR8Gkr8 ini bagi rekod kehadiran.

Sekian, terima kasih

b/p: Ketua Penolong Pendaftar Kanan

Fakulti Kejuruteraan

"Kehadiran Semua amat dialu-alukan"